köpek eğitimi

Kopay

Kopay: tam da bu cins köpekler için onaylı bir scr gerekmektedir. Ülkemizde bu cins köpekler için henüz sağlıklı bir sistem kurulamamıştır. Karışık melez hayvanlar almamak için köpek yavrularının scr si bilinmesi çok önemlidir. Tam da bu konuda iddiamız ortada SCR li yavrular eğitimli köpek bizden alınır. Bu konularda Türkiye de öncü firmayız. Kangal yavrusu bizden alınır. Kangal SCR li yavrular eğitimli kangal köpeği temini bizden alınır. Türkiye de en iyi köpek üretim firmasıyız. Kangal gibi birçok köpek cinsini de aynı özen ve özveri ile bizden alabilirsiniz. Bu bizim işimiz. Kopay da bunlardan sadece bir tanesi.

Kopay ülkemizde koku duyusu güçlü olan av köpeklerine verilen genel bir isimdir. Bu köpeklerin gerçek ismi ise Transylvanian Hound’dur. ( Transilnanya tazısı). Tüyleri kısa ve güçlü olduğu için uzun tüylü köpeklere nazaran bakımları daha kolaydır. Bu köpeklerde önemli özelliklerden bir tanesi de beyazın yoğun olmaması gerekir. Beyazın yoğun olduğu köpeklerde ırk için sorun olduğu söylenir. Beslenmeleri oldukça önemlidir. Hızlı gelişen yavrular oldukları için kaliteli kuru mamalar tercih edilmelidir. Görerek öğrenme duyusu çok gelişmiştir. Bir uzmanın yanına verilmeyen bir kobay yavrusunu iyi yetişmiş gelişmiş bir kobayla ava çıkararak öğrenmesine yardımcı olabilirsiniz. Bizse bir uzmanın yetiştirmesini uygun biliyoruz. Eğitimi köpeklerimizi ve yeni yavrularımızı en iyi uzmanlarla özenerek eğitiyoruz. SCR li yavrular eğitimli köpekler firmamız bünyesinde yetişmektedir.

Firmamızın bu konularda en üst düzeyde oluşu da bu işi gerçekten severek yapıyor olmamızdır. Ülkemizin genel karakteristik köpeği kangal gibi birçok ırk ve cinste Kopay gibi köpekleri eğitiyoruz. Bilinçli köpek sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza bu konuda maksimum özen göstererek almak istedikleri köpeklerin tüm karakteristik özelliklerine ve eğitimine önem veriyoruz.  Bir yavrunun scr sini takip etmek zaten başlı başına özen isteyen bir konu firmamızda da bu köpeklerin scr si özenle takip ediliyor ve bu sebeple SCR li yavru eğitimli köpek bizden alınıyor. Sizlerin güvenini kazanabilmek Türkiye’de bu işte öncü olabilmek için çok çalıştık.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Kopay